Google mainoskampanjat

Google mainonta

Google mainontaan kuuluu:

  • Google AdWords (hakukonemainonta)
  • Google display
  • Remarketing

SEM – Hakukonemainonta

Ei riitä että sinulla on toimivat kotisivut tai verkkokauppa jos niitä ei löydy hakukonehauista, esim. Googlesta (95 % suomalaisista käyttää Googlea hakeakseen tietoa palveluista). Jos yrityksesi ei löydy Googlen haussa ensimmäisten joukossa (90 % kävijöistä klikkaa ensimmäisen hakusivun linkkejä), voit olla varma ettei kassakoneesi tule laulamaan. Panostamalla hakukonemainontaan saat sivusi näkymään potentiaalisille asiakkaillesi juuri oikeilla hakusanoilla oikealla hetkellä. Hetkellä kun kuluttaja on valmis ostamaan!

Hakukonemainonta toteutetaan Google AdWordsin avulla ja se mahdollistaa kustannustehokkaan tavan mainostaa internetissä. Saat kohdistettuja kampanjoita joissa kontaktin hinta on edullinen, maksat vain jos joku klikkaa mainostasi. Google-mainosten näytöt ovat ilmaisia ja lisäävät tutkitusti yrityksesi tunnettuutta.

Display-mainonta

Suomessa suuri osa mediasivustoista kuuluu Googlen Display-verkostoon joten tavoitat verkoston avulla 91 % nettikäyttäjistä Suomessa. Tunnetuimpia mediasivustoja ovat mm. Iltasanomat, Iltalehti, Suomi24, huuto.net, Taloussanomat, nettiauto.com, MTV3, etuovi.com, oikotie.fi, The Voice, Foreca, apu, Keltainen Pörssi jne. Display-mainokset (graafiset bannerit tai pelkät tekstimainokset) voi kohdistaa avainsana, sijainnin tai mielenkiinnon kohteiden perusteella. Saat mainokset näkymään sivustoilla, jossa tekstisisältö vastaa avainsanaa (sisällöntunnistusteknologia).

Toteutamme haluamallasi panostuksella Display-mainosten luonnin, kampanjan käynnistämisen, seurannan/korjausten teon sekä loppuraportin.

Remarketing

Googlen uudelleenkohdennuksen (Remarketing) avulla tavoitat henkilöt, jotka ovat osoittaneet kiinnostustaan tuotteitasi tai palveluitasi kohtaan. Voit luoda tietyn tarjousmainoksen esimerkiksi verkkokaupassa vierailleelle henkilölle, joka kuitenkaan ei ole jostain syystä tilannut mitään, ja saada näin hänet aktivoitumaan ostamaan tuotteitasi. Samantyylistä jälkimainontaa voidaan käyttää myös yrityksesi kotisivuilla vierailleille potentiaalisille asiakkaille.

Olemme tässä hyviä

Erikoisosaamistamme ovat juurikin Google mainoskampanjat (hakukonemainonta, display, remarketing). Olemme suorittaneet lukuisia Googlen sertifikaatteja sekä luoneet jo tuhansia menestyksellisiä kampanjoita eri yrityksille. Kustannustehokkuuden kannalta onkin tärkeää, että Google mainonnan hoitaa kokenut ammattilainen. Vaikka Google mainonnan voikin käynnistää kuka tahansa, onnistunut Google mainoskampanja vaatii runsaasti analysointia ja pitkäjänteistä työtä. Useimmissa mainoskampanjoissamme pyöriikin samanaikaisesti jopa satoja eri mainoksia erilaisilla kohdistuksilla. Kerro meille tarpeesi, me kerromme miten se saavutetaan Google mainoskampanjan avulla.

Hoidamme myös yrityksesi Facebook, YouTube sekä Instagram mainoskampanjat.

ADN Design
info@adndesign.fi
+358 44509 8515

Olisimme kiitollisia jos jaat kirjoituksiamme:

Scroll Up