Kampanjasivut

Kampanjasivut ovat erinomaisia esim. tuotelanseerauksiin

Kampanjasivut ovat erinomaisia esim. tuotelanseerauksiin

Kampanjasivut (landing page, laskeutumissivut, ländärit) ovat usein käytössä esimerkiksi tuotelanseerauksissa tai tapahtumissa. Se on siis verkkosivu jolle kävijä päätyy yleensä mainoksen tai suoran linkin kautta (esim. Google mainoskampanja tai uutiskirjeessä mainittu linkki). Kampanjasivun tavoite on saada kävijät muuttumaan liideiksi eli tavoittamaan mahdollisimman suuri konversioprosentti. Suuri konversioprosentti tarkoittaa tilauksia, yhteydenottopyyntöjä, ajanvarauksia tai ilmoittautumisia, mikä nyt kampanjan tavoite olikaan.

Kampanjasivun etu verrattuna suoraan kotisivulle johdattamiselle on se, että voit räätälöidä sivun sisällön tiettyä mainosta varten. Näin ollen myös kampanjan seuranta ja testaus on helpompaa ja eri lähteiden (esim. uutiskirje, hakusanamainonta, sosiaalinen media jne.) saapumisreitit on helppo segmentoida.

ADN Design hoitaa yrityksesi kampanjasivut kuntoon nopeasti. Hoidamme kampanjasivujen suunnittelut ja toteutukset, verkkotunnusten ostot sekä sisällöllisen perusoptimoinnin. Kampanjasivun konversiota seurataan kävijäseurannan avulla. Kampanjaan mietitään oikeat mainosvälineet sekä oikeat tavat näkyä niissä. Kysy lisää.

ADN Design
info@adndesign.fi
+358 44509 8515

Olisimme kiitollisia jos jaat kirjoituksiamme:

Scroll Up