Sosiaalinen media

Sosiaalinen media auttaa jakamaan tietoa yrityksestäsi

Sosiaalinen media auttaa jakamaan tietoa yrityksestäsi

Sosiaalisen median kautta luot toimivan tavoitat ja voit jakaa tietoa yrityksesi palveluista ja tuotteista. Olemme erikoistuneet luomaan menestyksekkäitä Facebook, YouTube sekä Instagram mainoskampanjoita. Vuorovaikutus yritysten kanssa on koetaan tärkeäksi ja sosiaalisen median kautta se on todella helppoa. Näy siellä missä asiakkaasikin ovat!

YouTube

Tavoita asiakkaasi – välitä viesti oikeille ihmisille oikeaan aikaan videomainoksella.

Voit valita kohdeyleisösi sukupuolen, iän, kiinnostuksen kohteiden sekä sijainnin mukaan, ja maksat vain kun joku katsoo videosi. Et siis tuhlaa rahaa mainostamalla ihmisille joita yrityksesi ei kiinnosta. Lisäksi videomainokset toimivat mobiileissa, tableteissa ja kotitietokoneissa. Kauttamme tehokkaat videomainosten kampanjat. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Facebook

Facebook-sivut

Yrityssivu Facebookissa on välttämätön jos haluat maksimoida löydettävyytesi verkossa.  Yrityksesi sivu on tärkeä pitää aktiivisena, koska se antaa kuvan hyvinvoivasta yrityksestä. Pääset nopeasti kertomaan asiakkaillesi esim. uutuustuotteista tai päivän tarjouksista.

  • Voit luoda ns. välilehtiä joihin voi tuoda haluamaansa sisältöä (tarjouksia, kilpailu jne.)
  • ilmainen ja helppokäyttöinen
  • hakukonelöydettävyyttä parantava

Facebook-mainonta

Facebookissa on tällä hetkellä miljoonia aktiivisia suomalaisia käyttäjiä. Suuren kävijämäärän, palvelussa vietettävän ajan ja ainutlaatuisten kohdennusmahdollisuuksien ansiosta Facebook-mainonta on oikein tehtynä erittäin tehokasta. Mainostajan kannattaa myös huomata, että kilpailu ja klikkihinnat Facebook-mainonnassa kasvavat koko ajan. Kustannustehokkuuden kannalta onkin tärkeää, että Facebook-mainonnan hoitaa kokenut ammattilainen. Vaikka Facebook-mainonnan voikin käynnistää kuka tahansa, onnistunut Facebook-mainoskampanja vaatii runsaasti analysointia ja pitkäjänteistä työtä. Useimmissa mainoskampanjoissamme pyöriikin samanaikaisesti jopa satoja eri mainoksia erilaisilla kohdistuksilla.

Instragram

Instagram on sosiaalinen kuvien jakopalvelu, jolla on yli 400 miljoonaa kuukausittaista aktiivista käyttäjää. Instagramin suosio perustuu kuvien jakamisen helppouteen, mutta myös toisten käyttäjien kuvienselaamiseen ja suosikkiaiheiden seuraamiseen. Jos mietit, kannattaako Instagramiin lähteä, kysy itseltäsi: onko yritykselläni tarina kerrottavana? Jos vastasit kyllä, anna Instagramille mahdollisuus tuoda yrityksesi lähemmäs asiakkaitasi.

Instagram-mainokset ovat alkaneen näkyä käyttäjien uutisvirrassa ja niiden määrä kasvaa huimaa vauhtia. Instagram on nykyään iso kansainvälinen yhteisö, että siellä mainostaminen on valtava liiketoiminnallinen mahdollisuus. Olethan sinäkin mukana. Kysy meiltä lisää.

Twitter

Jos haluat tiedottaa tuotteistasi tai palveluistasi tai haluat tietää mitä yrityksestäsi puhutaan mene Twitteriin. Twitteriä on myös koettu hyväksi asiakaspalvelukanavaksi. Twitterin kautta voidaan poimia nopeasti asiakkaiden ongelmakohtia ja ratkoa ne, usein aikaisemmin kuin muualla.

Pinterest

Pinterest on noussut hyvin lyhyessä ajassa käytetyimpien somepalveluiden kärkeen. Varsinkin naisten keskuudessa tästä virtuaalisesta korkkitaulusta on tullut hyvin suosittu. Palveluun voi siis kiinnittää (pin) itselle mieluisia sekä kiinnostavia kuvia ja videoita. Suurin osa kuvista ja videoista johtaa yrityksen nettisivuille.

Pinterest tarjoaa uusia markkinointimahdollisuuksia markkinoida yritystäsi tai brändiäsi. Pinterest on ylivoimaisesti paras sosiaalisen median väline “nopeaan” brändäämiseen. Pinterestin kautta ei tule valtavavia kommenttimääriä ja vastaaminen ei ole pakollista. Voit “jutella” kuvillasi sanojen sijaan.

Olisimme kiitollisia jos jaat kirjoituksiamme:

Scroll Up