Uutiskirjeet

Uutiskirjeet skaalautuvat eri tarkoituksiin

Uutiskirjeet skaalautuvat eri tarkoituksiin

Jokaisella yrityksellä on jotain kerrottavaa, olipa se sitten asiakkaille tai talon omalle väelle. Viestinnässä uutiskirjeet ovat tehokkaita, henkilökohtaisia ja mitattavissa. Niiden käyttötarkoitus skaalautuu eri tarkoituksiin, kuten sisäiseen viestintään, asiakasviestintään tai sidosryhmätiedottamiseen. Uutiskirjeet ovat niin pienten kuin suurtenkin yritysten toimiva ja edullinen viestintäratkaisu.

Uutiskirjeet soveltuvat moniin käyttötarkoituksiin. Sen avulla voit mm.

  • tiedottaa ajankohtaisista tapahtumista
  • mainostaa uusia tarjouksia tai tuotteita
  • ohjata liikennettä tärkeille sivuille (kampanjasivut)
  • tarjota erikoisetuja uutiskirjeen tilaajille
  • tiedottaa sisäisesti tapahtumista
  • lähettää kutsuja
  • lisäksi näiden avulla voidaan kerätä kanta-asiakasjärjestelmää!

Suunnitellaanko yrityksellesi tyylikäs uutiskirje?

ADN Design suunnittelee toimivia uutiskirjekonsepteja. Saat viesteille tyylikkään visuaalisen ilmeen ja tarjoamme MailChimp-työkalun viestien luomiseen, lähettämiseen sekä viestinnän toiminnallisuuden analysointiin ja osoitteiston hallintaan. MailChimp on maailman suosituimpiin kuuluva sähköpostimarkkinoinnin järjestelmä. Se toimii luotettavasti, on helppo käyttää ja tarjoaa kaikki ominaisuudet, mitä sähköpostimarkkinoija tänä päivänä tarvitsee.

Ulkoista jos oma aikasi ei riitä

Jos oma aikasi ei riitä, niin voit ulkoistaa koko uutiskirjeen tuotannon meille. Mainostoimistomme hoitaa asiakasrekisterin ylläpidon, viestien suunnittelun sekä lähettämiset, raportoinnit jne. Sinä voit keskittyä muihin asioihin.

Pyydä tarjous meiltä:

ADN Design
info@adndesign.fi
+358 44509 8515

Olisimme kiitollisia jos jaat kirjoituksiamme:

Scroll Up