Verkkokaupat

Verkkokaupat laajentaa asiakaskuntaasi

Verkkokaupat laajentaa asiakaskuntaasi

Kaupankäynti verkossa (verkkokaupat) laajentaa potentiaalista asiakaskuntaasi huomattavasti. Monet yritykset haluavat toimia verkossa, koska näin esimerkiksi kiinteät kustannukset eivät nouse liian suuriksi. Verkkokaupassa on myös mahdollista menestyä tarkkaan rajatun kohderyhmän tuotteilla ja toisin kun kuvitellaan, verkoissa voi myydä myös palveluita.

Luotettavan verkkokaupan laatiminen vaatii ammattimaisen, brändisi näköisen ulkoasun, luotettavan ja varman verkkokauppaohjelmiston sekä kattavat maksutavat asiakkaittesi käyttöön.

Miksi kuluttajat valitsevat verkkokaupan?

Mikä saa kuluttajan valitsemaan verkkokaupan kivijalkamyymälän sijaan:

  • edullinen hintataso
  • laajat tuotevalikoimat
  • hyvät toimitus- ja maksuehdot (paketti tuodaan tarvittaessa kotiovelle)
  • erikoistarjoukset
  • asioinnin nopeus ja helppous

Meiltä räätälöidyt ja responsiiviset verkkokaupat näyttävällä ilmeellä

Suunnittelemme räätälöidyt verkkokaupat joko MyCashflow- tai WordPressin Woocommercen – verkkokauppaohjelman päälle. Voit hallita verkkokauppasi sisältöä helposti mistä tahansa, milloin tahansa, pelkän internetyhteyden sekä selaimen välityksellä. Saat myös kaikki suomalaiset verkkopankki- ja luottokorttimaksut käyttöösi. Kaikki verkkokauppamme ovat responsiivisia kauppoja, eli ne mukautuvat kaikille päätelaitteille.

Verkkokaupan markkinointi

Tietoa tuotteista haetaan verkosta, ja tästä syystä hakukonenäkyvyys on elinehto verkkokaupalle. Jos et näyt ensimmäisellä sivulla, sinua ei ole olemassa (yli 90% klikkaa ensimmäisen sivun hakutuloksia). Muita markkinointikeinoja on mm. sosiaalisen median käyttö sekä jälkimarkkinointi (esim. uutiskirjeet tai Google Remarketing).

Pyydä meiltä tarjous hakukonemarkkinointiin, display- tai Google remarketing -kampanjoihin. Meiltä myös uutiskirjeiden suunnittelut sekä lähetykset.

Verkkokaupan ylläpitopalvelu

Verkkokaupan valmistumisen jälkeen et jää yksin. Voit myös tilata meiltä verkkokaupan ylläpitopalvelun – me hoidamme tuotelisäykset ja muut päivitykset. Voit itse keskittyä kaupankäyntiin.

ADN Design
info@adndesign.fi
+358 44509 8515

 

Olisimme kiitollisia jos jaat kirjoituksiamme:

Scroll Up